måndag 27 augusti 2007

Melvin på rymmen

Dagen började med kaos kan man väl lugnt påstå. Vi skulle lämna Melvin på dagis och det fanns inte någon ordinarie personal, men Melvin verkade så go och glad och han vinkade när vi gick. Så vi travade iväg upp på parkeringen och blev TACK GODE GUD stående där en stund och prata med en mamma som jag känner.

Efter en stund så skulle vi åka och Göran backade bilen åt fel håll så att vi hamnade med fronten mot skolan. Vilket var en j-a tur!
Vem kom springande upp på parkeringen i strumplästen gråtandes som en hysterisk, jo MELVIN! Han hade tagit sig ut från dagis. Han var fullständigt panikslagen och nästan okontaktbar. OCH INGEN PERSONAL MÄRKTE DET!!!!! Jag blev så chockad att jag nästan blev stum!
VAD HADE HÄNT OM VI REDAN ÅKT???
Kan ju tillägga då att det är en bra bit att gå upp till parkeringen och det är tre stora trappor som man måste ta sig upp i.
Det tog över en timma innan vi kunde lämna honom och jag fick sedan ett samtal av rektor på skolan som givetvis sa att det var oförlåtligt.

I rummet när vi kom satt det 2 60-åriga tanter med med mellan 30-40 barn. Självklart så kan man inte rå för att personal blir sjuka, men man kan kanske ställa in sina möten eller åtminstonde skjuta upp dom till ett bättre tillfälle.
Många av dessa barn på småbarnsavdelningen är ju precis hemkomna från semestrar och är inte vana vid att vara på dagis så det är ju super vikitigt att det är samma personal.
VI FUNDERAR STARKT PÅ ATT BYTA DAGIS!!!
En tvååring ska inte kunna ta sig ut från ett dagis utan att det märks.

Var sen och tränade med Göran och Ylva på Nacka igår.
Det var ett otroligt bra träningspass som var positivt på alla sätt.
Luma gick superbra och jag var såå himla nöjd. Hon har mycket glädje och fart men det går alldeles för fort i slalom. Hon hoppar gärna över en massa pinnar eftersom det inte går fort nog. Så vi fortsätter att traggla hela tiden.
Det är otroligt roligt att hon är så arbetsvillig.

Inga kommentarer: